ISO 22662:2024

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٧ مارس ٢٠٢٤

Milk and milk products — Determination of lactose content by high-performance liquid chromatography (reference method)

ملفات الوثيقة ISO 22662:2024

الإنجليزية 10 صفحات
الإصدار الحالي
30.22 BHD

مجال الوثيقة ISO 22662:2024

This document specifies a reference method for the determination of lactose content of raw milk, heat-treated milks, dried milk, dairy permeate, dairy permeate powder, and raw and pasteurized cream.

The method does not apply to fermented milks and milks to which oligosaccharides have been added, nor to low-lactose or lactose-free milks.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/TS 14742:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Financial services — Recommendations and requirements on cryptographic algorithms and their use
ISO/IEC 9995-10:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Keyboard layouts for text and office systems — Part 10: Conventional symbols and methods to represent graphic characters not uniquely recognizable by their glyph on keyboards and in documentation
ISO 80601-2-70:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Medical electrical equipment — Part 2-70: Particular requirements for basic safety and essential performance of sleep apnoea breathing therapy equipment
ISO 18192-3:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Implants for surgery — Wear of total intervertebral spinal disc prostheses — Part 3: Impingement-wear testing and corresponding environmental conditions for test of lumbar and cervical prostheses