ISO 22662:2024
								
									
									مواصفة قياسية دولية
								
								
								
									 
									الإصدار الحالي
									
								
								
									·
									اعتمدت بتاريخ
									٠٧ مارس ٢٠٢٤
								
							
							Milk and milk products — Determination of lactose content by high-performance liquid chromatography (reference method)
ملفات الوثيقة ISO 22662:2024
													الإنجليزية
													
														10 صفحات
													
												
												
													
														الإصدار الحالي
														
													
													
												
			                                
													30.36 BHD
												
			                                
			                                
			                            مجال الوثيقة ISO 22662:2024
This document specifies a reference method for the determination of lactose content of raw milk, heat-treated milks, dried milk, dairy permeate, dairy permeate powder, and raw and pasteurized cream.
The method does not apply to fermented milks and milks to which oligosaccharides have been added, nor to low-lactose or lactose-free milks.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
   
                        
                            
                            
                                مواصفة قياسية خليجية
                            
                        
                        
                            
                            
                                فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
                                
                            
                        
                        
                        BH GSO 150-2:2015
   
                        
                            GSO 150-2:2013 
                        
                        
                    
                            
                            
                                مواصفة قياسية بحرينية
                            
                        
                        
                            
                            
                                فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
                                
                            
                        
                        
                        BH GSO 2055-1:2016
   
                        
                            GSO 2055-1:2015 
                        
                        
                    
                            
                            
                                لائحة فنية بحرينية
                            
                        
                        
                            
                            
                                الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
                                
                            
                        
                        
                        GSO 2055-1:2015
   
                        
                            
                            
                                لائحة فنية خليجية
                            
                        
                        
                            
                            
                                الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
                                
                            
                        
                        
                        اعتمدت مؤخراً
ISO 24490:2025
   
                        
                            
                            
                                مواصفة قياسية دولية
                            
                        
                        
                            
                            
                                Cryogenic vessels — Centrifugal pumps for cryogenic service
                                
                            
                        
                        
                        ISO 21660-2:2025
   
                        
                            
                            
                                مواصفة قياسية دولية
                            
                        
                        
                            
                            
                                Solid recovered fuels — Determination of moisture content using the oven dry method — Part 2: Determination of total moisture by a simplified method
                                
                            
                        
                        
                        ISO 29997:2025
   
                        
                            
                            
                                مواصفة قياسية دولية
                            
                        
                        
                            
                            
                                Internships — Quality guidelines for host organizations
                                
                            
                        
                        
                        GSO 1796:2007
   
                        
                            
                            
                                مواصفة قياسية خليجية
                            
                        
                        
                            
                            
                                طرق اختبار العلب الألمونيوم المستديرة ذات القطعتين المستخدمة في تعبئة المواد الغذائية (المرطبات والعصائر)